logon

 

 

A kerékpárok kölcsönzése Hebi kártyával lehetséges

 

 

A HeBi kártya

A HeBi kártya egy egyedi azonosítóval ellátott plasztikkártya, mely egy időben, egy kerékpár kikölcsönzésére jogosítja fel tulajdonosát. A kártya a város Tourinform irodájában (Hévíz, Rákóczi utca 2. Tel.: +36 83 540 131) 1000 HUF kaució ellenében szerezhető be. Egy felhasználó maximum 3 kártyát birtokolhat.

A szerződések, szabályzatok menüpontban elolvashatóak a bérlési feltételek.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kártyák aktiválásához minden esetben elkérjük az Ön személyes adatait, ezért kérjük, hozza magával személyazonosító okmányát.

 

Hol használható

A kerékpárok Hévíz város közigazgatási határain belül használhatóak, helyzetük a GPS rendszernek köszönhetően nyomonkövethető, ellenőrizhető.

 

Segítség, segélykérés

Használat során felmerülő kérdések, problémák esetén, napközben hívható telefonszám: +36 30 791 1232

 

A kölcsönzés HeBi kártyával

A tulajdonunkban lévő kártyával közvetlenül a dokkolónál, a kiválasztott kerékpár mellett tudjuk a kölcsönzést megkezdeni. Érintsük kártyánkat a dokkoló oldalán található HeBi kártya olvasóhoz a képen látható módon! Ezután egyszeri hang- és villogó fényjelzést kapunk, melynél a kerékpárt rögzítő zár kinyílik. A fényjelzés 20 mp-en keresztül villog, mely idő alatt a kerékpár kiemelhető. Ha ez nem történik meg, a zár visszazár. Ha esetleg hibát észlel a kerékpáron (vandalizmus, defekt, törések stb.), visszahelyezheti a hibás kerékpárt a dokkolóba. A hibás kerékpárról vagy dokkolóról jelzést adhat le közvetlenül a vezérlőoszlopnál.

 

Mit tudok a vezérlőoszlopon csinálni HeBi kártyával?

A HeBi kártyával rendelkező felhasználók a következőeket tudják lekérdezni:

Egyenleg lekérdezés:

Lekérdezhetjük aktuális egyenlegünket, láthatjuk kártyánk érvényességi idejét valamint hogy milyen kódú kerékpár van nálunk kikölcsönözve.

Hibajelzés:

Ha egy hibás dokkolóval vagy kerékpárral találkozunk riasztást adhatunk le róla.

Design by misi Created By Fjood